Skip to content
RESEPTE
Willie se gebraaide vis
Willie Strauss
visfilette van jou keuse
Beslag
250 ml koekmeel
10 ml visspeserye
20 ml wituiesoppoeier
5 ml bakpoeier
300 ml water
Deel nou
Sif die droë bestanddele saam.
Voeg die vloeistof by, klits goed saam.
Laat die deeg vir 15 minute staan.
Doop die vis in koekmeel en dan in die deeg.
Braai die vis in warm olie tot gaar en ligbruin aan elke kant.
Bedien met aartappels en slaai.
Willie se gebraaide vis
Willie Strauss
Bestanddele
visfilette van jou keuse
Beslag
250 ml koekmeel
10 ml visspeserye
20 ml wituiesoppoeier
5 ml bakpoeier
300 ml water
Metode
Sif die droë bestanddele saam.
Voeg die vloeistof by, klits goed saam.
Laat die deeg vir 15 minute staan.
Doop die vis in koekmeel en dan in die deeg.
Braai die vis in warm olie tot gaar en ligbruin aan elke kant.
Bedien met aartappels en slaai.
Deel nou
Metode
Sif die droë bestanddele saam.
Voeg die vloeistof by, klits goed saam.
Laat die deeg vir 15 minute staan.
Doop die vis in koekmeel en dan in die deeg.
Braai die vis in warm olie tot gaar en ligbruin aan elke kant.
Bedien met aartappels en slaai.
Willie se vlaskywe
Jan Braai se trinchado-potjie
Frik se Feta Tiganiti
Natasha Joubert se gebraaide hoender
Surita se brood-en-botter-poeding
Frazer se Ma se soetrissie-hoenderlewertjies
wpDiscuz
0
0
Would love your thoughts, please comment.
x
(
)
x
|
Reply
Insert