Skip to content
Tuis
Potgooi
RSG Nou
Resepte
Nuusbulletins
Aanbieders
Programme
Kompetisies
Wat gebeur
×
Tuis
Potgooi
RSG Nou
Resepte
Nuusbulletins
Aanbieders
Programme
Kompetisies
Wat gebeur
Search
Search
Close this search box.
NOU OP DIE LUG:
Kompas
Kompas
19:30
-
20:00
Facebook
Instagram
Youtube
Whatsapp
RESEPTE
Tuis
Resepte
Willie se gebraaide vis
Willie Strauss
visfilette van jou keuse
Beslag
250 ml koekmeel
10 ml visspeserye
20 ml wituiesoppoeier
5 ml bakpoeier
300 ml water
Deel nou
Sif die droë bestanddele saam.
Voeg die vloeistof by, klits goed saam.
Laat die deeg vir 15 minute staan.
Doop die vis in koekmeel en dan in die deeg.
Braai die vis in warm olie tot gaar en ligbruin aan elke kant.
Bedien met aartappels en slaai.
Willie se gebraaide vis
Willie Strauss
Bestanddele
visfilette van jou keuse
Beslag
250 ml koekmeel
10 ml visspeserye
20 ml wituiesoppoeier
5 ml bakpoeier
300 ml water
Metode
Sif die droë bestanddele saam.
Voeg die vloeistof by, klits goed saam.
Laat die deeg vir 15 minute staan.
Doop die vis in koekmeel en dan in die deeg.
Braai die vis in warm olie tot gaar en ligbruin aan elke kant.
Bedien met aartappels en slaai.
Deel nou
Metode
Sif die droë bestanddele saam.
Voeg die vloeistof by, klits goed saam.
Laat die deeg vir 15 minute staan.
Doop die vis in koekmeel en dan in die deeg.
Braai die vis in warm olie tot gaar en ligbruin aan elke kant.
Bedien met aartappels en slaai.
Surita se tuna-en-mossel-quiche
Wikus se melktert
Willie se gebakte hoender-en-aartappelgereg
Keurige Krismisslaai
Louis se roompotpasta
Suurlemoengrasmarinade vir hoender
wpDiscuz
0
0
Would love your thoughts, please comment.
x
(
)
x
|
Reply
Insert